Modestoffen

Nieuw in het assortiment van mdeco: dames-, kinder- en hobbystoffen. Zelfmaakmode is terug ‘in’. Met onze collectie gezellige stoffen kunt u zelf kleedjes, broeken, vestjes, rokken en andere creaties te maken. Met haar 15 jaar ervaring in een stoffenzaak geeft Marina u graag persoonlijke tips en adviezen voor het zelf maken van kleding. U bent van harte welkom om de modestoffen te komen bewonderen, voelen en ontdekken in onze winkel. De koffie staat klaar!

Meer over modestoffen Oost-Vlaanderen

Bij mdeco vindt u nu de nieuwe collectie zomerstoffen 2017 met 200 m² dames- en kinderstoffen.

Damesstoffen

Kwaliteit staat bij mdeco hoog in het vaandel. De merken die we aanbieden zijn dan ook uiterst zorgvuldig door ons geselecteerd. Onze damesstoffen zijn van de hoogstaande merken Editex, La Maison Victor en A la Ville Bittoun. Daarnaast verkopen wij prachtige, bijpassende handtassen van Chartage, Mad-Dam en Luna.

EDITEX-1  stoffen-A-la-Ville-Bittoun-300x89

Kinder- en hobbystoffen

Voor de kleintjes hebben wij kleurrijke, vrolijke kinderstoffen die geschikt zijn voor de allerleukste zelfgemaakte kledingstukken. We bieden de merken Soft Cactus, Tilda, Riley Blake en Mi & Joe. Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik de kinder- en hobbystoffen van mdeco voor uw eigen naaiprojecten.

Lees meer over de kinderstoffen van mdeco.

LogoSoftCactusMail-2-150x108  LOGO-TILDA-1-300x137  Riley-Blake-stoffen-merk-150x100  Mdeco Kruibeke - modestoffen - Mi & Joe

Naailessen

Bij mdeco kunt u tegenwoordig ook naailessen volgen. Tijdens de naailessen wordt u van het tekenen van uw eerste patroon tot het uiteindelijke eindresultaat begeleid.

Lesmomenten:

Dinsdag: 14.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 10.00 tot 13.00 uur

Schrijf u op voorhand in voor de lessen. Deze zijn toegankelijk voor max. 6 personen en zijn ook voor meerdere dagen te reserveren. Hebt u interesse of zou u graag meer informatie ontvangen? Bel naar: 0475 / 37 80 83.