Kinderstoffen

Unieke kleertjes maken met kinderstoffen

Niets is zo leuk als het maken van uw eigen creaties. Extra leuk is dat uw inspanningen een resultaat opleveren dat enig in zijn soort is. Met de kinderstoffen van mdeco maakt u unieke kleding voor uw kinderen of kleinkinderen. Bijkomend voordeel: zelfgemaakte kinderkleding geeft de garantie dat uw (klein)kinderen nooit hetzelfde dragen als hun leeftijdgenootjes.

Creatief met kinderstoffen

Van de kinderstoffen van mdeco kunt u de mooiste kinderkleding maken. U kunt werken vanuit een patronenboek of uw eigen patronen ontwerpen. Zo kunt u met onze zachte stoffen kleedjes, tunieken, rokken, bloesjes, jassen, broeken en nog veel meer maken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Laat uw creativiteit de vrije loop! Deel uw ideeën gerust met Marina van Roeyen, zaakvoerster van mdeco. Zij helpt u bij het kiezen van de juiste stoffen en geeft u graag tips en adviezen over het maken van de kledingstukken.

Merken kinderstoffen

Mdeco in Kruibeke verkoopt gezellige kinderstoffen van de volgende merken:

  • Soft Cactus: het Belgische merk Soft Cactus maakt zachte stoffen van katoen met eenvoudige, verfijnde patronen.
  • Tilda: de hoogwaardige stoffen van Tilda zijn uitgevoerd in zoete pasteltinten met lieflijke bloemenpatronen.
  • Riley Blake: de stoffen van het Amerikaanse merk Riley Blake zijn voorzien van diverse patronen, van auto’s tot boerderijdieren.
  • Mi & Joe: de dessins van het Nederlandse merk Mi & Joe zijn opvallend in hun eenvoud.

Kinderstoffen kopen bij mdeco

Het assortiment van mdeco werd in januari 2016 uitgebreid met een ruim aanbod aan modestoffen (dames-, kinder- en hobbystoffen). Dit is niet voor niets: voordat Marina mdeco opende, werkte zij 15 jaar lang in een stoffenwinkel. Marina is dus met recht een expert op stoffengebied te noemen. Haar expertise deelt ze graag met u, onder het genot van een tas koffie. Zij geeft u graag persoonlijke tips en adviezen voor het zelf maken van leuke kinderkleding. Tot ziens bij mdeco!

Mdeco Kruibeke - Kinder- en hobbystoffen