Modestoffen Oost-Vlaanderen

Woont u in Oost-Vlaanderen en bent u op zoek naar modestoffen? Kom dan langs bij woonwinkel mdeco in Kruibeke. Zaakvoerster Marina van Roeyen helpt u graag bij het kiezen van damesstoffen, kinderstoffen en hobbystoffen voor uw eigen, unieke creaties. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Merken modestoffen – Oost-Vlaanderen

Mdeco in Kruibeke verkoopt de mooiste modestoffen van Oost-Vlaanderen, voor zowel dames als kinderen. Wij verkopen uitsluitend damesstoffen van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan de volgende merken:

  • Editex: soepelvallende jerseys, zachte gebreide stoffen, fijne viscose en nog veel meer. De prints van Editex zijn altijd bij de tijd.
  • La Maison Victor: een prachtige stoffencollectie van het gelijknamige magazine.
  • A la Ville Bittoun: de stoffen uit de A la Ville-collectie van het Belgische merk Bittoun voelen uitzonderlijk luxueus aan. De stoffencollectie omvat bouclé, kant, linnen en meer.

Naast damesstoffen koopt u bij mdeco de mooiste kinderstoffen van de volgende merken:

  • Soft Cactus: de stoffen van dit Belgische merk zijn vervaardigd van zachte katoen met fijne maar eenvoudige patronen.
  • Tilda: deze hoogwaardige stoffen zijn uitgevoerd in zachte pasteltinten en bedrukt met schattige bloemenpatronen.
  • Riley Blake: dit Amerikaanse merk maakt stoffen met uiteenlopende patronen, die bijzonder geschikt zijn voor kinderen.
  • Mi & Joe: de stoffen van dit Nederlandse merk zijn bedrukt met patronen die opvallen in hun eenvoud.

Lees meer over de kinderstoffen van mdeco.

Kopen van modestoffen – Oost-Vlaanderen

De mooiste modestoffen in Oost-Vlaanderen vindt u bij mdeco. Begin 2016 werd het assortiment uitgebreid met diverse modestoffen. Dat is geen toeval: voordat zaakvoerster Marina deze gezellige woonwinkel opende, was zij 15 jaar lang werkzaam in een stoffenwinkel. Marina is dus een echte expert op het gebied van modestoffen te noemen. Onder het genot van een tas koffie krijgt u van haar vakkundig advies over het maken van uw eigen kleding. Loop gerust binnen om het actuele assortiment te bekijken. Graag tot ziens bij mdeco!

Mdeco Kruibeke - Damesstoffen