Over mdeco

Mdeco Kruibeke - interieur - Marina van Roeyen

Mdeco

Mdeco is de gezelligste woonwinkel van Kruibeke. De zaak werd in 2007 geopend door Marina van Roeyen en haar echtgenoot. Hun winkel is een duidelijke weerspiegeling van de landelijke, cozy woonstijl waar zij zelf zo van houden. Deze huiselijkheid is niet alleen te herkennen in hun winkelaanbod, maar komt ook terug in de manier waarop zij hun klanten van dienst zijn. Marina en haar man zorgen altijd voor een warm onthaal.

Marina heeft vijftien jaar ervaring in de woonbranche en is een meester in het combineren en presenteren van unieke stukken tot één gezellig geheel. Ze kiest bewust niet voor de standaardmeubels en -decoratie die in de grotere meubelzaken te vinden zijn, maar heeft zich toegelegd op het inkopen van bijzondere stukken met een landelijke uitstraling. Er zijn ook cadeaubonnen te koop, zodat u een ander blij kunt maken met de gezellige ambiance van mdeco.

Voordat Marina aan de slag ging in de woonbranche, heeft zij jaren in een stoffenwinkel gewerkt. Niet vreemd dus, dat het assortiment van mdeco in januari 2016 werd uitgebreid met een ruim aanbod aan mode- en hobbystoffen. Er zijn zelfs bijpassende damestassen te koop. Voor ieder wat wils, dus. Graag tot ziens bij mdeco!

Sterk in landelijke stijl

Een heerlijk ontspannen sfeer in huis bereikt u alleen als het volledig naar uw smaak en stijl is ingericht. Met het meubilair en de accessoires van mdeco haalt u een gezellige, landelijke sfeer in huis. Thuiskomen was nog nooit zo leuk!.

Wellness in eigen huis

In onze moderne samenleving lijken snelheid en haast centraal te staan. Geen wonder dat de behoefte aan ontspanning van lichaam en geest groot is. Met de sauna’s van mdeco kunt u ultiem tot rust komen in uw eigen huis.

Cadeaubonnen

Gunt u een ander ook een cadeau in landelijke stijl? Wij hebben ook cadeaubonnen! Loop gerust binnen of bel voor de mogelijkheden.