Sauna’s

Sauna’s zijn een weldaad voor lichaam en geest. Met de infraroodcabines van Nobel Saunas kunt u in uw eigen huis ontsnappen aan de hectiek van de moderne samenleving. U kunt zich als het ware helemaal herbronnen in uw privésauna.

De sauna’s zijn leverbaar in 8 verschillende modellen, variërend van een compacte eenpersoonscabine tot een ruime cabine voor 5 tot 6 personen. De cabine wordt verwarmd met een van de vier soorten infraroodstralers (keramische straler, paneel-/carbonstraler, magnesiumoxidestraler of full-spectrumstraler). Welke straler u kiest is afhankelijk van het gebruiksdoel. Daarnaast kunnen de cabines van Nobel Saunas worden uitgerust met diverse opties en accessoires. Bij mdeco geven wij u graag uitgebreid advies over de sauna die bij ú past. Kom langs, de koffie staat klaar!

Hemlock

Standaard zijn onze cabines vervaardigd uit het hout van de Noord-Amerikaanse white cedar-boom, ook wel hemlock genoemd. Deze naaldhoutsoort heeft een egale structuur, een subtiel aroma en rijke kleur. De natuurlijke harsen en vetten in het hout beschermen het tegen insecten en schimmels. Hemlock splintert niet en zal niet snel uitzetten of noesten vertonen. Deze houtsoort is uitermate geschikt voor droge ruimtes.

Red cedar

Voor gebruik in vochtige ruimtes kan uw sauna worden uitgevoerd in red cedar. Deze duurzame houtsoort kan niet krimpen, kromtrekken of schimmelen. Red cedar geurt heerlijk, neemt vrijwel geen warmte op, reflecteert infraroodstralen en is zeer onderhoudsvriendelijk. Vanwege kapquota en hoge exportleges geldt er een meerprijs voor cabines van red cedar.

Opbouwservice

Nobel Saunas zijn eenvoudig zelf te installeren. Ze worden in de vorm van voorgemonteerde panelen bij u thuis aangeleverd. Tegen een meerprijs kan onze installateur het opbouwen voor u uit handen nemen. De cabine wordt dan compleet voor u gemonteerd en gebruiksklaar gemaakt.

Kwaliteit en garantie

  • Voorzien van een ergonomische rugleuning
  • Aansluitbaar op elk stopcontact van 220 V; geen krachtstroom of aparte groep vereist
  • Beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting
  • Voorzien van CE-markering en vervaardigd volgens ISO 9002-certificering
  • Standaard 2 jaar garantie op de cabine en 5 jaar garantie op de NobelFLEX Heaters
  • Binnen twee weken bij u thuis bezorgd

Bekijk de nieuwe modellen

Mdeco - Sauna's - Nobel Sauna 90 - nieuw model

Bekijk de bestaande modellen

Mdeco - Sauna's - Nobel Sauna 110 - bestaand model